Elimineren van Elektromagnetische Interferentie

Opsporen

Elektromagnetische interferentie(EMI) kan elke vorm van draadloze verbinding verstoren, variërend van telefonie tot WiFi, HVAC-systemen, geluidsinstallaties en meer. Onze missie is om deze storende bronnen op te sporen met behulp van gespecialiseerde apparatuur, zowel voor hoogfrequente als laagfrequente signalen.

Met onze zelf ontwikkelde richtingsgevoelige apparatuur kunnen we in recordtijd de exacte locatie van de storingsbron(nen) pinpointen.

Voor GSM, radio en mobiele communicatie beschikken we over de vereiste kennis en ervaring om storingen effectief te detecteren en op te lossen. U kunt vertrouwen op onze expertise voor stabiele en betrouwbare draadloze verbindingen.

 

Oplossing

Pas wanneer we alle storende bronnen precies in kaart hebben gebracht, kunnen we doeltreffende oplossingen ontwikkelen. Dit omvat diverse maatregelen, zoals het correct aansluiten en aarden van storingsbronnen, het toepassen van dempingsmaterialen en het herconfigureren van frequenties.

Ons team stelt altijd een uitgebreid rapport op waarin elke storingsbron wordt gelokaliseerd en uitgelegd. We bieden gedetailleerd advies over de best passende oplossing voor elk geval, zodat uw verbindingen ongehinderd blijven werken.